– Jeg havde haft travlt med alt andet end lakse fiskeriet, så jeg havde slet ikke været afsted til Storåen i år, fortæller Andreas Sloth. – Efter vejrskiftet bestemte jeg mig dog for, at jeg ville afsted. Jeg havde hørt meldinger om flere friske fisk, der var blevet fanget, så nu var det bare nu, at jeg skulle afsted. Jeg vendte bilen mod åen, og da jeg kom ned derned, mødte jeg en del andre fiskere, der havde den samme plan som mig.

– På grund af de mange mennesker bestemte jeg mig for at bevæge mig et godt stykke væk fra parkeringspladsen. Jeg startede fiskeriet og efter halvanden time skete der lige pludselig noget. Min stang blev krøllet helt sammen, og en fisk kom til syne, hvorefter en længere fighten begyndte. Jeg havde ikke fået mit net med, så fisken skulle håndlandes.

– Heldigvis lykkedes det, og jeg fik fisken op. Laksen målte 92 cm og vejede 7,75 kg.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This