“Husk at fiske langs bunden” blev jeg fortalt, skriver Morten Nielsen til Fidsk & Fri. – Så med det i baghovedet blev min spinner kastet mod modsatte bred. Og kastet blev der! Der blev faktisk kastet og kastet, og så kastet lidt mere… Ja – der blev kastet i hele 5 dage langs åen. Utallige timer blev brugt, og jeg tror ikke, at der er en spinnerfarve, som jeg ikke fik afprøvet!

– Da min tro på tingene var nær lavpunktet, var fiskeferien ved at være slut. Kl. 11.00 var det aftalt, at jeg senest skulle stoppe fiskeriet, for at jeg kunne nå hjem til København igen. Klokken nærmede sig hastigt 11.00, men en af de lokale havde anbefalet et sidste spot, som vi liiige skulle prøve… Og da kokken slog 10.58, skete det utænkelige. Minsandten om drømmefisken ikke inhalerede min hjemmebyggede røde kondomspinner. Min puls gik fra lav til høj på splitsekund. Plask, udløb og hjertebanken! Hold nu op det var vildt!

– Laksen var dælme ikke i humør til at komme i land. Den havde nogle helt andre tanker. Heldigvis blev den landet i nettet efter nogle sindssyge udløb og nogle ganske kaotiske minutter! Utroligt, min første fangede blanklaks var en realitet. Og hold nu op, hvor var det en fed oplevelse!! Laksen blev målt i nettet til omkring 95cm og blev derefter nænsomt genudsat efter en hurtig billedsceance.

 

Hvidovre Sport

 

    Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This