– Turen gik til Storåen sammen med min gode ven – Kim Sørensen, og dagen var planlagt godt med både hygge og grill samt en del lir, så vi forventede en god dag sammen som altid, beretter Torben Pedersen. – Efter vi havde fået lidt kage i form af den ærkeklassiske citronmåne, blev det dog også til noget seriøst fiskeri. Helt som vi plejer:

– Først rendte Kim i en fin fisk, som han desværre mistede, og så blev det min tur. Selv har jeg også lidt fisk på samvittigheden gennem tiden, men jeg tror, at den laks, som jeg nu fik på, er den tykkeste laks, jeg nogensinde har taget. Den var stålblank – nærmest over i de blålige nuancer, og så var den bare tumlede tyk. Laksen gav også en af de bedre fights, og jeg måtte et par gange løbe efter fisken på brinken, da den stak af flere gange. I det første udløb trak den cirka 100 meter line af hjulet, men jeg fik da styr på den igen. Herefter tog den igen en tur mere, men denne gang var det knapt så langt. Udløbet var dog alligevel nok til at både line og runningline var godt ude – hvilket var 50 meter Compline 42 Lb. Langt om længe kunne Kim dog lande den 90 cm lange laks sikkert i nettet, og billedet af fisken fortæller vel resten. Så HUSK CITRONMÅNE. Det var som sidst først efter den rituelle kagespisning, at vi fik fisk. 

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Gå aldrig ned på citronmåne - det kan koste fisk!

Gå aldrig ned på citronmåne – det kan koste fisk!

 

Laksefluer

Det var på denne flue,at Torben Pedersen fik sin flotte laks.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This