Patrice Barat fangede denne flotte regnbueørred med hele finner i Medestedet Put & Take på en hvid flue med gummiben.27.4.2011 – PATRICE BARAT var fredag den 15. april på en kort tur i Medestedet Put & Take med fluestangen. Her oplevede han et godt fiskeri, og i løbet af de to første timede havde Patrice, der er bosat i Randers, fanget 5 regnbueørreder på 2 til 5 kilo.

– Jeg besluttede mig for at gå en tur rundt om søen og kigge efter fisk, fortæller Patrice. – Det så ud til at være den rigtige beslutning, for jeg så en meget stor fisk svømmende rundt i overfladen. Hurtigt præsenterede jeg min flue uden risiko for at skræmme fisken. Jeg kunne se at den kiggede efter min flue, derefter svømmede den direkte hen til fluen og tog den! Jeg gav et stort modhug, og til min store overraskelse begyndte fisken at rulle rundt om sig selv en halv snes gange. Jeg sagde til mig selv, at hvis fisken ikke var kroget godt ville jeg nok miste den. Heldigvis begyndte fisken at svømme mod bunden, og så var det kun et spørgsmål om tid før fisken ville være på land, slutter en glad Patrice.

Fisken var ikke den største Patrice havde landet i en put and take-sø, men klart den flotteste! Regnbueørreden vejede 8,7 kilo og blev taget på en hvid flue med gummiben.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This