Garmin præsenterede i denne uge Panoptix LiveScope – et live-scanningsekkolod, der giver lystfiskere super-detaljerede, nemt forståelige ekkolodsbilleder af strukturer og fisk, der svømmer under og omkring båden.

Garmins Panoptix var den første ekkolodsteknologi der leverede live ekkolodsbilleder i realtid – foran, bagved, til siderne og under båden – selv når båden ligger stille.

Nu kommer så Panoptix LiveScope, der med aktive scanningsfunktioner kan vise fisk og deres bevægelser så tydeligt og detaljeret, at det kan være muligt at skelne mellem arter af fisk.

– Vi tog udgangspunkt i scanningsekkolod og udviklede Panoptix, siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg i en pressemeddelelse og fortsætter: – Ved at kombinere to revolutionerende innovationer – scanningsekkolod og live-ekkolod – giver Panoptix LiveScope det bedste fra begge teknologier, og der er ikke noget andet produkt, som er i nærheden af dette. Når du har set fisk i denne detaljeringsgrad i et live realtidsbillede på din plotterskærm, er alle andre ekkolodder historie – bogstaveligt talt.

Ligesom andre Garmin Panoptix-transducere har LiveScope to indstillinger i transduceren – LiveScope Down og LiveScope Forward – og den kan monteres på en elmotor eller på hækken (anbefales kun til LiveScope Forward-funktion).

Afhængig af fiskerens præferencer og teknikker kan LiveScope nemt justeres for at ændre visninger. Du skal blot pege LiveScope transduceren nedad for at se direkte under båden, eller fremad for at se rundt om båden.

Begge visninger giver super-detaljerede realtids-scanningsbilleder med op til 60 meters rækkevidde, selv når båden ligger stille. LiveScope er også udstyret med et referencestyringssystem (AHRS), som konstant stabiliserer ekkoloddet for at kompensere for bådens bevægelser, så selv under svære forhold vil lystfiskere stadig opleve et stabilt ekkolodsbillede.

Ny “Sons of Fishes” kampagne

Panoptix LiveScope lanceres i forbindelse med en global reklamekampagne; “Sons of Fishes 2”, med de Garmin-sponsorerede professionelle lystfiskere Jason Christie, dobbeltvinder af BASS Elite Series, og Bill Dance, bassfisker-veteran og ambassadør.

Alt det tekniske

Panoptix LiveScope-systemet består af en GLS 10 black box med en LVS32 transducer og et simpelt plug-and-play Garmin Marine Network-stik for nem installation og integration med en kompatibel Garmin søkortplotter.

Der er også inkluderet kit til montering på elmotor samt et hækmonteringskit. Panoptix LiveScope er kompatibel med Garmin GPSMAP 8400/8600 multifunktionsskærme, GPSMAP 7400/7600, GPSMAP 10X2 / 12X2, GPSMAP 10X2 / 12X2xsv Touch og GPSMAP 7X2 / 9X2 serie og ECHOMAP Plus 7Xcv / 7Xsv / 9Xsv plotter/ekkolod.

Panoptix LiveScope kan forudbestilles nu, og forventes leveret i slutningen af juni/juli og har en vejledende udsalgspris på DKK 16.699,-. Få mere information eller se videoer og billeder her: www.garmin.com/panoptix

Her på redaktionen er vi meget spændte på at prøve dette nye vidunder, og du kan selvfølgelig se frem til en stor artikel om det nye LiveScope, når vi har fået gennemtestet det.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This