Isefjorden-Havørred-Open-logoDet bugner med aktiviteter på Orø og det kan med rette siges, at Isefjordens Perle går en meget spændende turistsæson i møde. Nyeste skud på stammen er den netop offentliggjorte lystfiskerkonkurrence, Isefjorden Havørred Open, hvor ambitionerne er særdeles høje.
Det er Orø Kro som står bag den nye konkurrence. Og det forventes, at dette års arrangement vil danne grundlag for en stor årligt tilbagevendende begivenhed med national interesse.

”Vi har allieret os med en håndfuld erfarne lystfiskere fra lokalområdet og håber på, at vi sammen med dem kan skabe et arrangement, som vil styrke interessen for lystfiskeri, for Orø og for oplevelser i naturen omkring hele Isefjorden,” udtaler Ole Brinkmann fra Orø Kro.


ISEFJORDEN SOM ARENA – ORØ SOM OMDREJNINGSPUNKT
Og interessen forventes at være stor! Orø ligger netop godt placeret i Holbæk Kommune midt i Isefjorden som betragtes for værende et af landets allerbedste fiskevande for den eftertragtede havørred, som konkurrencen drejer sig om. Orø Kro danner fysisk og praktisk omdrejningspunkt for konkurrencen, hvor indvejningen og præmieoverrækkelsen således foregår. Men under konkurrencen udgør kysterne langs hele Isefjorden arenaen for kampen om titlen som ”Isefjordens mester” og om de fornemme præmier. For udover de attraktive fysiske omgivelser vil de prominente præmier uden tvivl også vække særdeles stor interesse på nationalt plan i lystfiskermiljøet med hele 10.000 kr. til den som fanger den største fisk.

LYSTFISKERTURISME ÅBNER NYE DØRE
Lystfiskerturisme er i stigende grad blevet et nøgleord i udviklingen af den samlede turismeindsats i mange af landets kommuner, og på Orø gør man med den nye konkurrence en særdeles aktiv indsats på området.
”Med en omsætning på små 3 mia. kr. årligt er lystfiskerturismen blevet en industri, som er attraktiv. Specielt set i lyset af, at potentialet menes at være langt større. Det er derfor meget spændende og uden tvivl positivt for Orø som helhed, at en lokal aktør på øen nu sætter sig for at bidrage til at indfri potentialet med dette konkrete projekt,” udtaler Sune Abelgren Nielsen – ø-konsulent på Orø.
Tilmeldingen til konkurrencen samt yderligere information kan findes via Orø Kros hjemmeside – www.oroekro.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This