På sin første tur på Det Gule Rev fangede Laurits Therkildsen denne flotte kulmule på 4,75 kilo, hvilket er et ganske velvoksent eksemplar af denne art!

6.10.2011 – LAURITS THERKILDSEN fra Skødstrup var med M/S Mølboen på havfiskeri på Det Gule Rev for første gang lørdag den 1. oktober. Det var en tur han havde set frem til i flere måneder, og turen blev ekstra god da han opdagede, at hvad de i første opgang mente var en mørksej, rent faktisk var en stor kulmule!

– Vi stævnede ud fra Hanstholm Havn lørdag morgen klokken 6.00, beretter Laurits. – Vejret var denne dag intet mindre end fantastisk. Der var næsten helt vindstille og med en tæt tåge, som i løbet af formiddagen blev brændt væk af oktobersolen, så der omkring middag kun var sol og blå himmel. Det var min første tur fra båd på Nordsøen, og vi startede fiskeriet på vrag, og først på det tredje vrag fik jeg – som den sidste – fisk i båden. En lange på knap 6 kilo havde forelsket sig i en sildestrimmel på en blæksprutteophænger. Herefter gik turen til selve revet, og i første drev fik jeg et godt hug af en noget ilter fisk. Da den nåede overfladen, blev der først gættet på mørksej, men det blev hurtigt klart, at der var tale om en kulmule – endog i en ganske god størrelse. Fisken havde hugget klokkerent på en rød blæksprutte på en 7/0 ophængerkrog og vejede 4,75 kilo. En rigtig flot fisk og min første af slagsen!

– Det var lidt sløjt med torskene denne dag, men min kammerat, Morten Handberg, fik en rigtig flot måler på 12 kilo rent, slutter Laurits.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This