Simon-Stør

Foto: Rasmus Juel Ditlefsen.

Fisk & Fris Rasmus Juel Ditlefsen havde sidst i juni sat Simon Jeff stævne i Iglekær Put & Take på Lolland for at prøve kræfter med nogle af søens store stør. Her har i Rasmus og Simons beretning fra turen.

Sommersolen bagte fra en skyfri himmel hvilket ikke ligefrem gjorde fiskeriet let. Størerne var meget forsigtige og der var lange perioder uden aktivitet. Efter et par runs og to mistede fisk begyndte tvivlen at melde sig. Som timerne gik, var det sidste håb og optimisme ved at rinde ud. Det virkede som om at fiskene bare skubbede rundt med vores bait i stedet for at tage den rigtigt. Lidt i frustration valgte Simon at placere sin bait et sted i søen som normalt ikke fisker særligt godt. Til Simons store overraskelse gik der ikke mange minutter før det gav pote. En af søens stør havde tage agnen, og atypisk for dagen blev denne fisk kroget.

Der gik kun et splitsekund fra fisken blev kroget til den første gang fløj helt fri af vandet. Fighten var hektisk og støren leverede flere gode spring samt lange udløb. Det var tydeligt at mærke, at det var en god og stærk fisk som havde taget agnen. Første gang fisken kom tæt på land blev den nettet. Fisken var en sibirisk stør på 12 kg rent.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This