1-plads-beluga-15.10

Jacob Nygaard med vinderfisken – en beluga på 15.10 kg. Foto: Allan Zwergius Hvithamar

–Så blev første heat i Stør cuppen afholdt, Poppelsøen i Ballerup lagde vand til, fortæller Dennis Dibbern i en pressemeddelelse.

Blot 8 minutter efter start fik Allan Kruse en flot Beluga på land, 9,70 kg, hvilket lagde en god start for resten af deltagerne. Vejret var fantastisk og med næsten ingen vind, hvilket gjorde smilende store og stemningen god, og i løbet af den første time kom det 11 stør på land.

Lidt før kl 12.00 blev der af Jacob Nygaard fanget en Beluga på 15.10 kg. Han lagde sig sollidt i spidsen med denne fisk. Kort efter fik hans partner og mor Lene Fals bid, og med en Beluga på 14.60 kg lagde Mor og søn sig i spidsen, det skræmte dog ikke de andre deltagere, da de ved at flere og større fisk går i Poppelsøen.


Som dagen lagde sig hen var der blevet fanget 36 (godkendte) Stør da fejl krogning ikke tæller med i konkurrencen, dog blev vi overrasket med ca. 16 minutter tilbage af heatet da Nico Damberg fik en flot Beluga på krogen, fighten var intens fra den unge dreng. Han stod tæt ved Broen og pumpen og fisken var flere gange ved at gå i pumpen, hvilket plejer at klippe linen, men med ro på og godt overblik fik han landet fisken med en flot vægt på 13,65 kg. Den lagde sig ind på en flot tredjeplads. Vi fik regnet nogle samlede tal ud fra heatet som lyder således, 42 fisk fanget med 36 godkendte, i alt blev der fanget 229,5 kg på de 36 stør som giver et flot gennemsnit på 6,375 kg per fisk.
Vi mener bestemt at Heat 1 var en succes og ønsker vinderne et stort tillykke med deres pladser.

1. Plads: Jacob Nygaard, Beluga 15.10 kg.
Præmier fra Hunters House og bait fra Fiskerparadiset
2. Plads: Lene Fals, Beluga 14.60 kg.
Præmier fra Profishingstore.dk og bait fra Fiskerparadiset
3. Plads: Nico Damberg, Beluga 13.65 kg.
Præmier og bait fra Fiskerparadiset

Vi ser frem til næste Heat Som vil tage Plads i Roskilde Fiskeland d. 11 april.
Alle billeder fra Heatene vil blive lagt op inde vore hjemmeside www.størfiskeri.dk, slutter Dennis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This