– Søndagens fisketur startede stille og roligt med en flot aborre, fortæller Damian Lukasinski. – Efter få timers fiskeri knækkede den ene åre desværre, så det blev en hård tur, da jeg skulle sejle tilbage. På vejen hjem tænkte jeg, at jeg lige ville have de sidste tre kast, og pludselig huggede en ordentlig krokodille på mit 15 centimeter Savage Gear Cannibal softbait i farven Fire Tiger. Jeg blev hurtigt klar over, at det ikke var en lille gedde, som jeg fightede med, men det lykkes heldigvis at få den op, slutter han.

Har du selv været ude at fiske, så hører vi meget gerne om dine bedrifter. Send os 10-15 linjer og et godt foto af din fangst. Du kan kontakte os på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovres Sport

 

Damian Lukasinski med sin flotte gedde

Damian Lukasinski med sin flotte gedde.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This