Når Fishing for Life afholdes den 30. oktober 2021 ved Sorø Fiskepark, er det fjerde år vi samler ind til Knæk Cancer. Sådan lyder det fra David Lind Norby, der er formand for foreningen Fishing for Life.

– Sidste år var Fishing For Life udfordret på grund af Corona, men i år er vi klar sammen med Sorø Fiskeparks Thomas Kejser og Jamie Larsen til at slå sidste års indsamling på 76.537 kr, fortsætter han. – I år tilbydes put and take fiskeri samt helstegt gris og auktion, hvor hele hammerslaget går direkte til Knæk Cancer. Dagen starter kl. 8.00 med fiskeri frem til kl. 12.30, hvorefter der serveres helstegt gris. Efter spisningen går auktionen i gang med sponsorater fra lokale butikker, grejbutikker, fiskerigrossister, fiskeguider m.m. Vil man støtte auktionen, som henvender sig til hele familien kan man stadig kontakte Fishing For Life.

– Arrangementet er ikke nogen fiskekonkurrence, men et arrangement for hele familien som afholdes af Fishing For Life, der er en frivillig velgørenhedsforening. Foreningens koncept er non-profit og fælles indsats. I 2018, 2019 og 2020 sendte vi til Knæk Cancer et samlet beløb på 148.002 kr, slutter formanden.

Læs mere om Fishing For Life her.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This