– Jeg var taget på tur til Lystfiskergården i Roust i varmen for at blive kølet lidt af, fortæller Martin Raguse. –  Nede ved søen fandt jeg en plads med lidt skygge, hvor jeg fik rigget til, og agnvalget faldt på en Spicy Squid boilie fra CFC. Inden længe fik jeg kastet ud i suppen, og sat mig til rette i stolen, hvorefter der kom et par mindre stør på måtten.

– Efter et par timer kom der er seriøst dropback, så jeg tog stangen op, og den var der endnu. Jeg knaldede til den, og kunne med det samme mærke, at det var en god fisk. Efter den havde trukket mig rundt i manegen i cirka 20 minutter, kunne jeg lande denne smukke hvide stør, slutter han.

Har du også været på fisketur, så hører vi meget gerne om dine oplevelser her på fiskogfri.dk. Send derfor gerne lidt tekst og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This