Drive In Put and Take, der er en af de ældste put and take søer i Danmark, har for et stykke tid siden fået ny ejer, hvilket medfører flere spændende nye tiltag. Et af dem er, at der skal etableres et eksklusivt størfiskeri i den nye sø, der vender op imod biografen.

– Vi har i går udsat fem stør i den lille sø, da vi i fremtiden vil kunne tilbyde fiskeri efter stører, der alle vil vejer over 50 kilo, afslører Nicolai Lundorf Christensen, som er den nye ejer. Nicolai har i forvejen Nordvestsjællands Fiskepark ved Kaldred, så han har helt sikkert prima kontakter til at skaffe de bedst mulige fisk.

– Hos Drive In Put and Take er vi meget glade for vores ørredfiskere, og vi forsøger derfor at tage så meget hensyn som muligt, når vi skal udvikle vores nye koncept omkring størfiskeriet i Drive In. Det skal være specielt, og det betyder blandt andet, at vi kun vil have to pladser til størfiskeri, at der vil blive udsat et minimum af store stører, og at vi stadig er en af de søer på Sjælland der udsætter flest ørreder. I den kommende tid vil vi følge størernes udvikling, og der må derfor ikke fiskes efter dem. Når vi åbner op for det eksklusive fiskeri efter stører, skal vi nok skrive det i et opslag. Men gør jer bare klar – det bliver vildt! Vi glæder os til at skabe mange skønne minder sammen med jer i 2022, slutter han.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This