Vi har her på Fisk & Fri tidligere skrevet om størudsætningerne i Drive In Fiskepark, men der har ikke været mange rapporter fra søen siden. En af dem, der har gæstet søen, er Henrik Carl: – Jeg har fisket de to størpladser i Drive In Fiskepark nogle gange henover det sidste år, og det har givet nogle rigtig fine fisk med adskillige over 50 kg. Pladsen nærmest biografen, som er min favoritplads, har dog haft det problem, af linen ofte sad fast 15-20 meter ude. For nogle uger siden blev en erhvervsdykker sat på sagen, og det viste sig, at der lå nogle træstammer/grene på bunden. De blev heldigvis hurtigt fjernet, og det gav mig lyst til en tur.

– Jeg ankom til søen kl. 8.30, og allerede efter få minutter viste et solidt ryk i stangtoppen, at en fisk havde samlet agnen op fra bundet. Det viste sig at være en solskinsbars, og den følgende time fulgte yderligere 6 artsfæller trop. Så indfandt størerne sig på pladsen, og solskinsbarserne fortrak. Den første stør var en beluga på ca. 30 kg, og hurtigt herefter måtte endnu en beluga se sig besejret – denne gang en fisk på 51 kg. Herefter fulgte en sibirisk stør på 10-15 kg. Den næste fisk var en hvid stør, der gik i luften i et meterhøjt spring, før det tog et nærmest ustoppeligt udløb, og jeg var noget presset, da knuden til baglinen kom til syne nær bunden af spolen. Heldigvis lykkedes det at vende fisken i sidste øjeblik, og lettelsen var stor, da den endelig kunne guides ind i landingskanalen, hvor vægten viste 53,5 kg. Der gik ikke længe, før der var hug igen, og denne gang var det en hvid stør på 60 kg. Da den gled tilbage i dybet, var jeg mættet af fiskeriet, og skønt det kun var frokosttid, pakkede jeg sammen, slutter han. 

Se hvordan Henrik Carl fisker stør i videoen her på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

Du kan selv prøve størfiskeriet med at booke her.

 

Friluftsland

 

Henrik Carl med en flot beluga stør på 51 kilo fra Drive In Fiskepark. Øverst ser du ham med den 60 kilo tunge hvide stør.

Henrik Carl med en flot beluga stør på 51 kilo fra Drive In Fiskepark. Øverst ser du ham med den 60 kilo tunge hvide stør.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This