– I går var jeg taget en tur op til Nordvestsjællands Fiskepark for at få en hyggelig tur og bare slappe af, skriver Glen Christiansen til Fisk & Fri. – Der gik ikke mere end maksimalt tre minutter fra jeg havde rigget den ene stang til og lagt den ud på den plads jeg ville prøve, før jeg fik hug. Faktisk nåede jeg ikke engang at rigge min anden stang til, da det skete. Vildt, for jeg havde egentlig ikke sat næsen op efter noget da det er så koldt som det er, for så kan de til tider være lidt svære at få til at bide. Men – jeg fik en beluga, nemlig den du ser på billedet ovenfor, og missede 2 men som altid er det hyggeligt at fiske i Nordvestsjællands Fiskepark. Det kan jeg helt klart anbefale, slutter han.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This