northwest-fishing

Northwest Fishing Guides tæller nogle af kongerigets ypperste lystfiskere og mest erfarne guides. Nordvestjylland er kommet på lystfisker-industriens Danmarkskort med manér.

Danmark oplever i disse år et sandt boom i lystfiskeriet. Omsætningen i lystfiskerindustrien har for længst rundet tre milliarder kroner om året på landsplan, og kurven stiger stadig stejlt.

Set i det lys, er det ikke mærkeligt, at nye guide-virksomheder ser dagens lys på nærmest ugentlig basis. Men Northwest Fishing Guides skiller sig ud fra mængden. Den nye guidevirksomhed med base omkring Holstebro og Storåens lakseførende vande, har nemlig haft held til at hyre nogle af de klarest lysende stjerner på lystfiskerhimlen. Således er lakselegenden Frederik Iversen og hans mindst lige så legendariske kæreste, den pighvarfiskende Senja Furbo at finde på listen over guider.

Det samme er Simon Shimizu, som i 2016 slog den over 60 år gamle danmarksrekord for største stangfangede laks med et monster af en fisk på 142 centimeter. Måske kan han finde den igen i Storåens vande. For fisken blev genudsat.

Dertil kommer, at firmaet fra start tilbyder guidning af de mest populære typer af fiskeri, og at der fra start af er helt styr på overnatningsmuligheder for enhver pengepung. North West Fishing Guides satser desuden på at lave firmature, hvor man både stiller guides og fiskegrej til rådighed for deltagerne.

simon-laks

Simons rekordlaks 141 cm. fra storåen.

Helt centralt i Northwest Fishing Guides er naturligvis laksefiskeriet i Storåen, som efter mange års målrettet indsats med fiskepleje, har formået at placere sig helt i top over Skandinaviens allerbedste laksevandløb. Men også Pighvarfiskeriet på vestkysten, havørredfiskeriet i Limfjorden og ikke mindst det populære fiskeri efter kæmpeørreder i Karup Å er vigtigt.

– Tanken er jo, at man skal kunne få det, som man vil have det, hos os, siger medindehaver Kennet Brask, som selv er et kendt ansigt i lystfiskerkredse, idet han har fisket, Limfjordens, Storåens og Karup å’s vande til skum i over 30 år.

– Vi kan tilbyde snart sagt alt slags fiskeri og også pakketure med en blanding af de forskellige typer fiskeri. Det er der vist ingen andre i Nordvestjylland, der kan, siger Kennet Brask.

Alsidighed er en dyd, og tillige én, som guideteamets sidste medlem besidder til overmål. Lasse K. Eriksen kan fiske stort set alt, der kan fanges på en stang, og som juniorleder i HOF og lærerstuderende, har han også demonstreret både viljen og erfaringen til at lære fra sig.

Kennet Brask har startet firmaet sammen med sin gamle ven og fiskemakker Per K. Haaning. De er begge erfarne fiskeguides.
– Vi har jo begge fisket i udlandet, og har set hvor stor og professionel lystfisker-turismen kan vokse sig, hvis man har det rigtige fiskevand. Og det har vi her i Nordvestjylland. Så vi tror på, at forretningen kan vokse og blive endnu større. Det vil jo være til gavn for både fiskepleje og økonomi og arbejdspladser her i regionen, siger Kennet Brask.

medejer-per-k-haaning

Medejer Per K. Haaning

– Vi har allerede en lang række samarbejdspartnere i regionen, såsom hoteller og havkajakforhandler mm. Og firmaet forventer flere, som vil være med

For mere information:

Kennet Brask: 41262303
Per K. Haaning: 22832873

Læs mere på: Facebook: Northwest Fishing Guides

kenneth-brask

Kennet Brask med havørred fra Karup Å

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This