StevnsCup 2020 er netop blevet afholdt i den forgange weekend. Grundet Corona var konkurrencen i år uden de normale sociale arrangementer, og indvejning foregik online i Køge Sportsfiskerforenings facebookgruppe, hvor den længste fisk vandt.

StevnsCup er en konkurrence med fokus på natfiskeriet på Stevns, arrangeret af Køge Sportsfiskerforenings Vandplejeudvalg. Formålet med konkurrencen er at udbrede kendskabet til vandplejeudvalgets aktiviteter samt at rejse midler til vandplejeudvalgets arbejde. Der var i år et rekord antal tilmeldte til konkurrencen – Hele 75 var tilmeldt.

Forholdene var på trods af vejrudsigterne ganske fornuftige, og der blev også fanget en del mindre fisk, hvor minimum for tilmelding var 50 cm. Der blev tilmeldt lige så mange fisk, som der var præmier – nemlig syv. Den største blev fanget af Dan Christiansen og var på 66,5 cm og 3,7 kg – en rigtig flot sommerfisk. Der var bl.a. også en flot lodtrækningspræmie blandt dem, der havde valgt at dokumentere deres catch & release af havørred under konkurrencen.

Meget tyder på, at natfiskeriet efter de helt store endnu ikke er kommet rigtigt i gang. Det er derfor bare med at komme afsted. Det kan eksplodere når som helst! Du kan læse hele sammendraget fra StevnsCup 2020 og se en masse billeder her.

Hvidovre Sport

 

Dan Christiansen med 1. præmien, som var et gavekort til en Savage Gear stang og et Daiwa Luvias hjul, der var sponsoreret af Jagt og Fiskerimagasinet i København.

Dan Christiansen med 1. præmien, som var et gavekort til en Savage Gear stang og et Daiwa Luvias hjul, der var sponsoreret af Jagt og Fiskerimagasinet i København.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This