lars-olsen-med-fisk

Klokken 14:09 tikkede det første billede ind. Der var ingen tvivl om at det var en god fisk som Lars Olsen fra Vestsjælland havde sendt et billede af. Minutter senere var det da også en meget glad Lars som var i telefonen.

Lars fortalte, at han var kørt til Møn for at se om de blanke skulle være til, at få i tale nu når temperaturen igen var over frysepunktet. Lars havde i løbet af formiddagen svært ved at finde vand med de ”rigtige” forhold. Enten var der fuld smæk på og store bølger eller også lå vandet stille og spritklart.

Efter at have besøgt en del pladser uden den store aktivitet blev Lar og hans makker enige om lige, at give en sidste plads en chance. Vandet på pladsen var spritklart og vinden stort set ikke eksisterede. Ikke de bedste forhold, men fiskes det skulle der. Lars aftalte med sin makker, at de ville give spottet en times tid, inden de forsvandt i hver sin retning i jagten på de blanke.

500 meter nede af kysten lige inden et stort rev, gik Lars og fiskede på langs med kysten da hugget faldt. Fisken tog Snurrebassen hårdt og kontant på kun 40 centimeter vand. Lars blev hurtigt klar over at det var en bedre fisk han havde på krogen. Havørreden begyndte hurtigt at rulle på det lave vand og Lars fandt det nødvendigt at fortælle sig selv, at han skulle tage det roligt. Jeg får løsnet bremsen en smule og fisken tager derefter et par rigtig gode udløb fortæller Lars. Efter en relativ udramatisk fight på 10 minutter kan Lars kane en smuk og stålblank havørred op på stranden.

Lars fortæller at han efter at have fået armene ned og brølt af, får fisken målt og vejet. Længden siger 75 cm og vægten stoppede på 4,3 kilo.

Der skal fra redaktionen lyde et stort tillykke til Lars med den smukke vinterfisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This