KASPER PEDERSEN og hans kæreste Tarita Lykke Thomsen havde fri og sent på dagen var de taget i Kattegatcentret i Grenå. Efter et par timer i centret, fik Kasper allernådigst lov lige at fiske en times tid inden turen gik hjem til Randers. Det viste sig at blive en særdeles fornuftig beslutning.

Kasper Pedersen havde kun fisket i få minutter, da denne flotte overspringer i fjerde kast hugger på hans blink.- Vi ankommer til fiskepladsen og vandet var blik stille, fortæller Kasper Pedersen til Fisk & Fri. – Min kæreste fandt en bog frem og satte sig til at læse i bilen. Lidt bitter over kun at have 45 minutter til solnedgang, står jeg i mine egne tanker, da jeg i fjerde kast mærker et solidt hug. Det går egentlig stille og roligt til at begynde med, men pludselig springer fisken fri af vandet og jeg finder således ud af, at det ikke er en helt almindelig havørred. Til dato har jeg kun fanget havørreder omkring målet, så mine ben skælver og mit hjertet banker, fortsætter Kasper Pedersen. – Jeg giver tegn til min kæreste, at hun skal komme mig til undsætning. Da jeg med en særdeles hidsig fisk for enden af linen endelig får kontakt til hende i bilen, kigger hun blot op fra bogen og vinker til mig som om intet var hændt. Hun kommer endelig ned til vandet og efter 35 minutters nervepirrende fight, med flere udløb og vilde spring, kan jeg endelig håndlande fisken. Den vejede 4 kilo fordelt på blot 71 centimeter og huggede på en Kinetic Magic Minnow salty Orange/Gold. Min største fisk til dato.

Det var en helt vild følelse at sætte sig ind i bilen efter så fed en oplevelse. Og så på en fisketur hvor forventningerne var helt i bund. Sikke en dag, slutter Kasper Pedersen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This