Sådan lyder meldingen fra Casper Bjerregaard Larsen: – Selvom om de undslupne burhøns er lidt mere spredte nu end i den første uges tid efter udslippet, er der stadig godt med fisk at fange, hvis man ikke er bange for at være opsøgende. Jeg drog i går med min kammerat Daniel Schultz ud for at finde nogle af de undslupne regnbuer. Som altid skal man være opsøgende, hvilket også var tilfældet i går. Den første plads gav én enkelt, og den næste plads var fyldt med ålegræs samt fedtemøg. Men – på den tredje plads var fiskeriet derimod meget bedre! Fiskene viste sig sjældent, så det var blindfiskeri med bombarda, der var opskriften! Både mikroblinket Fidusen, Powerbait og flue for enden af forfanget gav godt med fisk, slutter han.

Her på redaktionen har vi også hørt om folk, der har fået stabilt med fisk på Nordfalster, men som de andre steder skal der også her arbejdes lidt for at finde fiskene..

På Fisk & Fris YouTube kan du få en masse inspiration og fisketips til, hvordan du skal lure kystregnbuerne.

Kystregnbuer på mikroblink

Kystregnbuer – sådan fanger du dem på flue

Kystregnbuer på flue

 

Jans Lystfiskershop

 

Som du kan se var der dømt lange arme til Casper Larsen og hans kammerat Daniel (øverst) da de forleden tog til Sydsjælland efter kystregnbuer.

                                        Som du kan se var der dømt lange arme til Casper Larsen og hans kammerat Daniel (øverst) da de forleden tog til Sydsjælland efter kystregnbuer.

 

Kystregnbuer på Sydsjælland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This