Hej Fisk & Fri, lyder det fra Stefan Nilsson. – Efter en uge med fem nulture, var min selvtillid ikke ligefrem i top, fortæller han. – Faktisk var den så langt nede, at jeg blev helt glad, da jeg fik en fladfisk på fluen oppe ved Hittarpsrevet. Da jeg kom hjem, spurgte jeg min makker, om vi ikke lige skulle tage ned til området omkring Barsebäck for at få aftenfiskeriet.

– Da jeg ikke havde været der før, synes jeg, at det var fedt bare at prøve noget nyt. På havørred.com kunne jeg se, at vandet var begyndt at stige, så alt tegnede godt. Da vi kom derud, så jeg, at der allerede stod seks lystfiskere i vandet, så det var med at finde et sted, hvor man ikke forstyrrede for meget. Jeg valgte en af mine favoritfluer i rosa og hvid, hvorefter jeg begyndte at fiske mig ud imod de andre. Jeg havde fisket i omkring 40 minutter, da der pludselig blev tværstop i den anden ende af linen, og jeg kunne med der samme mærke, at det var en stor fisk. Fisken tog et solidt udløb, så jeg slap for at skulle rulle al overskudslinen op på hjulet. Efter det begyndte en af de fedeste fights, jeg nogensinde har oplevet.

– Den var i luften masser af gange, og den tog det ene udløb efter det andet. Jeg tror jeg fightede den i mindst 15 minutter, inden jeg vovede at tænke på at nette den grove havørred. Da den endelig kom i nettet viste havørreden sig at være 70 centimeter lang og veje 4,1 kilo. Det er den største ørred, jeg nogensinde har fået, slutter Stefan.

Har du også en oplevelse, som du vil dele, så tøv ikke med at kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This