I Danmark er det desværre aldrig lykkedes at stable en sportfiskemesse på benene, til stor irritation for mange danske lystfiskere.
Så har man mod på det, så fyld vognen med nogle fiskekammerater og kør til Elmia i Jönköbing i det sydlige Sverige i weekenden den 29. til den 31. marts.
Jönköbing ligger 335 kilometer fra København, men i bunden af den store sø Vättärn, en pæn lang tur, men man kan jo slå to fluer med et smæk, og pakke laksegrejet med ned. Der kan fanges laks, gedder og rødding fra land, hvis man da ikke vælger at tage sin båd med.
Ud over de mange udstillere med alt inden for grej, både og beklædning, kan man lørdag og søndag mellem kl. 12.00 til 12.50 møde den verdensberømte lystfisker Jakub Vágner på magasinet Fiskejournalens stand, hvor han fortæller om nogle af sine mange spændende fiskeeventyr. Jakub arbejder for National Geographic Channel og Discovery Channel og har også bidraget flittigt i Fisk & Fri.
Det er en god ide at booke billet til dette arrangement, men ellers er billetpriserne for indgangen 200 svenske kroner for en voksen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This