– Min mand kunne lige nå en spontan tur i båden, inden der skulle hentes børn, fortæller Ann-Sofie Hemmer. – Solen skinnede og sommeren havde meldt sin ankomst, så jeg spurgte, om jeg måtte holde ham med selskab.

– Vi landede snart på den første plads, hvor der var en del bevægelse i vandet. Jeg er ikke vandt til stærk strøm og vadefiskeri, så jeg blev stående samme sted. 20 minutter efter fik min mand et godt hug fra en god fisk. Den tog flere spring fri af vandet og lavede en masse cirkuskunstner, men desværre faldt den af 10 meter fra ham. Allerede få minutter efter kom der et ordentligt sug i den lille 7-fods stang, som han havde udstyret mig med.

– Havørreden tog nogle lange tunge udløb, og jeg frygtede, at stang eller line ville knække, inden han kom over og hjalp med at nette den. Han kunne dog berolige mig med, at den havde slugt blinket, så der var ikke så stor chance for, at den faldt af. Fisken fangede jeg på en 15grams Hotshot i farven rå. Det var en kæmpe fornøjelse at dele sådan en oplevelse sammen, og det endte med, at min mand fik et par fine fisk på den sidste plads – så der var ikke et øje tørt. Jeg vil gerne tilmelde fisken Kinetic Fiskecup 2022.

Du kan læse meget mere om den store konkurrence Kinetic Fiskecup 2022 – samt se alle de flotte præmier – her.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This