– Min kæreste og jeg tog på en spontan tur mod Vesterhavet, fortæller Marino Holmgeirsson. – Her lejede vi en lille hytte tæt på Houstrup Strand, og så fik jeg den idé, at vi kunne prøve at fange en pighvar! Jeg så et par videoer på YouTube med, hvordan man typisk laver sig et forfang, og hvordan man egentligt skal fiske efter dem: Et tungt blink for enden af et forfang med lidt Gulp børsteorm blev det til. Min kæreste fik to pæne rødspætter, og efter 1 1/2 times fiskeri skete der pludseligt noget. Jeg sad fast i noget tungt! En sten måske!? Jeg rykkede i stangen et par gange, og pludselig kom der liv i det jeg sad fast i, og så var der et flyvende tæppe i vandet! Jeg fik kæmpet den ind på land, og jeg var simpelthen så glad. Det var en uforglemmelig oplevelse. Pighvarren var 54 cm, og jeg vil skyde den på cirka 3kg, slutter han.

Vil du have mere inspiration til din første pighvartur, så læse denne fede artikel af Rasmus Ditlefsen.

Hvidovre Sport

 

Marino med den flotte pighvar fra Houstrup Strand

Marino med den flotte pighvar fra Houstrup Strand.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This