– Min kammerat og jeg tog en spontan tur ud for at se, om vi kunne overliste en enkelt ørred eller to, og det viste sig at være en god ide, beretter Oliver Dyrum Nielsen. – Vi gik direkte ud i mod det spot, som vi havde udset, som det sted med bedst muligheder i forhold til strøm om bundforhold.

– Der gik ikke længe, før vi spottede to marsvin cirka 50 meter ude, som helt klart var på jagt efter havørred, da en stor havørred sprang helt fri af vandet på flugt. Alle forhold spillede – strøm, leopardbund, blæretang og ikke mindst vejret. Jeg vidste, at der var en del små sild på pladsen, så jeg skiftede hurtigt til en gennemløber i neutrale farver, som mindede lidt om en sild, og det skulle allerede vise sig at være en god ide efter det femte kast…

– Buuuum, fast fisk og en god fight gik i gang. Min makker hjalp mig med en sikker landing, og det viste sig at være en rigtig flot lettere farvet fisk på 62 cm. Humøret var i top, og vi fiskede videre i cirka 20 minutter, før at min makker fik fast fisk. Pulsen steg og adrenalinen susede rundt i kroppen, da det var min makkers første havørred, trods utallige timer på kysten. Fisken var stål blank og gav en super god fight samt ikke mindst et kæmpe smil på læben, da mødommen nu var taget. Alt i alt en super dejlig dag og ikke mindst gennemført.

 

https://www.friluftsland.dk/

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This