– Efter en weekend med massiv regn og et vejr, der har mindet os om, at efteråret er på vej, var det en fornøjelse at vejrguderne i går viste sig fra sin milde side, siger Mads Kentov. – Jeg havde besluttet mig ar tage en til Østsjælland, da vinden ville slå om og komme fra nord. Der var godt gang i fiskeriet med flere fine fisk, som var oppe og sige hej.

– Det blev blandt andet til havørreder på 43cm, 51cm og en lille håndfuld små fisk, der alle kom ud igen. Men ind i mellem alle de andre fik jeg denne smukke fisk, som du ser ovenfor, på 63 cm med gode former. Det var en rigtig turbofisk, der tog Sømmet fra Westin fisket med speedspin højt i vandet. Havørreden kastede sig straks ud af vandet, i det samme den sad solidt på krogen, og derefter leverede den en fed fight, hvor fisken virkelig skulle stoppes i sit udløb, fordi den bare blev ved med at trække line af hjulet. Hvilken skøn mandag!

Har du selv været på kysten, så husk at sende os din historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This