Martin Olsen indehaveren af specimen.dk er selv ivrig specimenfisker. Her ses han med en vægtig gedde fra et af hans hjemvande. 07.10.09 – SPECIMENSHOP.DK er netop blevet lanceret, og butikkens bagmand er Martin Olsen, som flere af Jer formentligt kender i kraft af hans imponerende fangster. Butikken specialiserer sig i grej og agn til specimenfisk såsom geddder, sandart og aborre og netop fiskeriet efter disse arter er højaktuelt i den kommende tid. Martin fortæller, at butikken primært vil fungere som internetshop, og at ideen bag butikken er at tilbyde kunderne kvalitetsprodukter til gode priser.

Specimenshop.dk er netop åbnet, og i webshoppen finder du masser af grej til efterårets fiskeri efter rovfisk. – Vores mål er at kunne tilbyde de ting, som endnu ikke er at finde på det danske marked eller i hvert fald kun i ringe udstrækning. Her tænker vi blandt andet på vores shads – 23 cm xtra soft og 12/0 shads hoveder. Disse shads er de foretrukne i eksempelvis tyske Rügen, hvor der fiskes efter store brakvands gedder. Denne model forbliver blød, selv når den kommer i iskoldt vand, hvor de fleste andre modeller på markedet bliver hårde og kedelige! De farver som vi har valgt at føre, er de farver som jeg selv og mine kammerater har haft mest succes med på de mange ture, hvor vi har testet dem. Herudover er en af vores mest populære varer vores super lækre paravaner til søfiskeriet efter gedder og sandart. Med disse paravaner får du nemt dine agn langt ud til siderne, så de ikke bliver trukket lige efter båden som ens flåd normalt gør. De kan holde en stor agnfisk og op til 40gr bly, så du kan være sikker på, at din agnfisk bliver, hvor du vil have den.

– Af 3-kroge fører vi blandt andet Owner og VMC. De sælges i 10 stk. poser hvor de fleste andre har 8 stk. i, og endda til billigere penge end normalt!! Vi håber, at I vil tage siden til jer, og at vi kan tilbyde, hvad I søger. Såfremt dette ikke skulle være tilfældet, er I til hver en tid velkomne til at kontakte os omkring forespørgsler på specielle produkter, lyder det fra Martin Olsen.

Du finder specimenshop.dk ved at følge dette link.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This