Bait N Gear er netop nu genåbnet i nye lokaler og med Jens Simonsen som ny ejer, og der var godt besøgt på åbningsdagen den 24. november.

24.11.12 – SPECIALFORRETNINGEN BAIT N GEAR, der længe har forsynet karpe- og medefiskere med grej og agn er nu efter et ejerskifte genåbnet i Randers.

I åbningsweekenden 24-25. november slås dørene op for en 160 m2 stor forretning lige ned til Gudenåen på Gl. Stationsvej 3 i Randers. Sortimentet er blevet udvidet og dækker nu også predatorfiskeri, men karpe- og medefronten er som altid også fuldt dækket ind.

Den nye ejer Jens Simonsen glæder sig til at betjene og vejlede kunderne både i butikken, men også fra webshoppen www.baitngear.dk, der også er åbnet i dag. Siden vil i løbet af de næste uger blive fyldt med alle varer i sortimentet. Jens er selv en erfaren karpefisker og har erhvervsmæssigt en mangeårig erfaring fra butiksbranchen.

I dag, lørdag, har butikken haft besøg af mange gæster og kunder, der fik tjekket alt det lækre grej, fadølsanlægget, samt udnyttet lejligheden for en hyggelig snak med butikkens personale og øvrige kunder. I morgen søndag er der åbent igen fra 10.00-16.00 med flere gode åbningstilbud. Flere oplysninger kan ses på www.baitngear.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This