Første geddetur i to måneder gav fisk til Frederik og Mikkel, men overraskelsen var dog størst over denne flænsede gedde, som under fighten var ved at blive ædt af en større gedde. Gedden på billedet er 65 centimeter. Så husk de store agn!

24-09-2012 – DEN 16. september var de to ivrige lystfiskere Frederik Schramm og Mikkel Altmann taget på Esrum sø efter næsten to måneders pause. Som de fortæller – det føltes ikke som en sikker tur, men de fik dog hul på bylden:

– Vi kom først af sted ved 10 tiden, men da vi kom ud, gik der ikke mere end 10 minutter, før den den første fisk sad der. Ingen kæmpe, men en ivrig mindre gedde havde taget Rapalaen og fik hurtigt sin frihed igen. Derefter sejlede vi rundt i 3-4timer uden skyggen af fisk, fortæller Frederik.

Efter den flænsede gedde kom der en ny personlig Esrum rekord til Frederik i båden på 8,2 kilo og 99 centimeter.

– Vi dørgede over store dybe partier af søen, hvor vi da også så masser af fødefisk og bananer på loddet. Ingen af dem ville dog lege med. Først da vi skiftede en af woblerne ud med en Alien Eel i Hot Orange kom der gang i den.

– Vi fik hurtigt hug, men konstaterede hurtigt, at der var tale om endnu en mindre gedde. Pludselig blev den mindre gedde dog jævnt tungere og tre kontante udløb gjorde os lidt i tvivl om det nu var en lille gedde. Op kom dog en fin lille Esrum gedde på 2,5 kilo, men den havde ikke været alene nede i dybet, pointerer Frederik

– Den mindre gedde, som alligevel var omkring 65 centimeter lang, havde et ca. 20 centimeter bredt tandaftryk hen over midten af kroppen og var flere steder helt punkteret og flænset. Vi havde aldrig har jeg set noget så vildt. Det gav blod på tanden, og pladsen blev fisket igennem – nu med Alien Eel´s på alle stængerne, beretter Fredrik, som efter en mistet gedde fortæller.

– Kort efter bukkede den ene stang sammen. Jeg var hurtigt over den, og efter en solid fight kom den tykkeste gedde vi nogensinde havde fanget og set i Esrum sø til syne – 99 centimeter og 8,2 kilo. Min Esrum PR blev stået med 100 gram, Lækkert! En fantastisk fisk, med et utroligt grovt hoved, slutter Frederik.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This