Et stykke ægte sønderjysk sølvtøj på 3,96 kilo og 70 centimeter!9.2.11 – DENNIS PETERSEN var sammen med sin kammerat Lasse Bjornskov taget på kystfiskeri efter havørred i Genner Bugt i Sønderjylland. Allerede fra første kast var der fisk, og aktiveteten fortsatte hele dagen igennem!

– Det var ved at blive højvandet da vi ankom til fiskepladsen, så chancerne for fisk skulle være rimelige gode, fortæller Dennis. – Der var allerede en del andre fiskere igang på pladsen, men på trods af det nåede vi kun lige at få snørren i vandet før var der bid. Den første ørred jeg fangede var en smuk blank overspringer på godt 1 kilo. Lasse, min kammerat, fik også hurtigt fisk, men dog var hans fisk farvet, fortsætter Dennis.

I løbet af dagen fangede kammeraterne pænt med fisk selvom de fleste af fiskene dog var nedfaldsfisk, men klokken 13.10 fik Dennis et ordenligt hug. – Fisken sprang ud af vandet med det samme, og vi kunne se at den var stor og blank. Efter cirka 10 minutters fight kunne jeg lande en smuk havørred på 3,96 kilo og 70 centimeter. Det er min første store havørred, så mit hjerte kørte på fuld tryk, slutter Dennis i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This