Fisk & Fri og Sport Dres var sammen med 22 glade lystfiskere på Øresund. Da der endeligt kom hul på bylden blev der fanget godt med fisk til samtlige deltagere.11.6.2011 – FISK & FRI har i samarbejde med Sport Dres arrangeret to aftenture på Øresund her i juni med det gode skib Sværd. Den første tur løb af stablen torsdag den 9. juni klokken 18 hvor 22 glade lystfiskere sejlede fra Kalkbrænderihavnen i København med Kris fra Sport Dres og Søren fra Fisk & Fri.

Trods en kraftig vind hele dagen, lagde den sig hen under aften, og solen brød frem over Øresund. Det gav blod på tanden, så efter en lidt famlende begyndelse, fik skipper Kim endelig hul på bylden, og de første torsk kom på dækket, godt fordelt blandt de 24 lystfiskere. Så da vi lagde til kaj ved 22-tiden efter 4 skønne timer, kunne vi konstatere at der var fanget mere end 100 torsk og en makrel, og alle havde fået fisk. Den store topscorer var Flemming "Smukke" Pedersen som havde fået 9 pæne torsk med den største på 7,2 kilo.

Næste aftentur med Sport Dres, Fisk & Fri og Sværd er den 28. juni, men desværre må vi her melde alt udsolgt. Men Sport Dres arrangerer hele sommeren aftenture på Øresund, så skulle du være interesseret i sådan en oplevelse, så kan du kontakte Kris på telefon 38 88 46 48.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This