– Vores båd Blackfish er nu afrigget for trollinggrejet og gjort klar til sommerens fiskeri, fortæller Lasse Thernøe. – Vi prioriterer sommerens morgenture meget højt og har mange ture sommeren igennem. Det er nærmest magisk at sejle ud i blankt fladt vand i solopgangen iført shorts og let pirkegrej. Ofte har vi fornøjelsen af gode venner og bekendte på sommerturene, og på trods af, at de ofte er uerfarne i forhold til både fiskeri og sejlads, så kommer de ofte i land med en god oplevelse samt friskfanget  torsk.

– Vi har allerede haft et par rigtig gode morgenture med masser af fine mellemfisk. Fiskene flytter meget rundt, alt efter efter føde og strømforhold, og de skal ofte opsøges over store områder. Til det har vi med stor fordel fået tunet os godt Ind på Garmin`s Sidevü ekkolods funktion. Vi kan se langt ud til siderne, og kan ofte følge stimerne med båden og kaste pirke eller jigs præcist til fiskene. Nu håber vi bare, at der dukker nogle store torsk op i løbet af sommeren.

Har du også været ude i båden for at fiske, så hører vi meget gerne om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

 

Hvis man har et godt ekkolod er det ofte nemt at finde torskebulerne lige nu.

Hvis man har et godt ekkolod er det ofte nemt at finde torskebulerne lige nu.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This