Casper Albrektsen fra Helsingør har været i Drive in Put and Take i Lynge, for at prøve lykken med regnbuerne.

– Det er lørdag morgen og turen går til Drive in Put and Take i Lynge sammen med min kammerat og min far, fortæller Casper. – Vi ankommer til søen omkring kl. 7.30. Der er ikke meget aktivitet i vandet ved første øjekast, men vi indløser fiskekort og finder os en god plads alligevel.

Efter tre nulture i streg er selvtilliden ikke helt i top, men en ting er sikkert jeg skal prøve min nyindkøbte stang og min nye gennemløber. Vi lægger ud med at kaste bundmede med Powerbait ud imens vi spiste vores morgenmad. Efter morgenmaden kan jeg ikke vente længere – den nye stang skal prøves. Jeg rigger den til med en lille brun gennemløber, og kaster den ud i håbet om at kunne fange fisk med andet en bundmede på sådan en varm sommerdag.

I tredje kast når jeg kun at dreje 5-6 omgange på hjulet, hvorefter jeg mærker et vildt hug. Herefter følger 15 minutters sjov fight på den meget lette stang. Dagen er reddet med en 3,8 kilos regnbue, som endda er ny P.R. til undertegnet, slutter Casper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This