– Jeg var taget til en lille lokal sø i håbet om, at jeg kunne fange nogle karper, inden de gik på leg, fortæller Vitus Hammershaimb. – Og det gik over al forventning. Jeg havde mixet en god gang foder hjemmefra med knuste Scopex Squid boilies og tigernuts – samt lidt hampefrø. – Rigget jeg kørte med var et hair-rig med en lille trimmet lyserød pop-up.

– Efter to timer, hvor jeg kun havde fået fisk op til 5-6 kilo, sejlede jeg min baitboat ud i håbet om at lokke nogle af de lidt større fisk frem. Og det lykkedes, for efter kort tid fik jeg to fine fisk på 9,8 og en på 10,1 kilo. I alt sluttede jeg af med i 9 fisk mellem 6 og 10 kilo, så det var en fantastisk tidlig sommertur med en masse hygge og fine fisk.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This