Fisk & Fri holder sommerferie til og med 24 juli. Du kan roligt glæde dig til en ny sæson på fiskogfri.dk med masser af sjove samt inspirerende nyheder, artikler og videoer.

Den sidste tid har det meste af mit fiskeri været pelagisk vertikalfiskeri med LiveScope efter stør, og jeg kan godt afsløre, at det ikke er for sarte sjæle. Forestil dig lige følelsen af at se en 50 kilos stør live 5 meter under båden, så du kan se hver en finne, hvorefter du forsigtigt præsentere din orm – som du lige så tydeligt ser på skærmen – lige foran snuden på den… Spændingen bliver ikke mindre, når du på loddet ser belugaen reagere, bevæge sig de sidste 20 cm hen til agnen for at indhalere den, mens man nærmest kan se gællelægene udspile sig på skrærmen. Præcis dette oplevede jeg i går aftes ved Nordvestsjællands Fiskepark, og blot ti sekunder efter jeg havde kroget belugaen, gik den efter det første korte, men kraftfulde dyk fuldstændig fri af vandet på blot 5 meter line – og landede med et gigantisk plask, hvorefter den tog det vildeste udløb, så min flydering og jeg nærmest stod på vandski efter fisken. Denne form for nærkontaktfiskeri er simpelthen bare for vild! Du kan roligt glæde dig til min video fra sommerens flyderingsture i starten af august. Flyderingsfiskeri efter stør er det nye sort. Så er det sagt.

Go sommer!

Vi ses efter ferien – Jens Bursell

 

https://www.friluftsland.dk/

 

Sådan ser det ud på LiveScopet lige inden en gov beluga. Bemærk at både lod og orm kan ses på loddet.

Sådan ser det ud på LiveScopet, lige inden en gov beluga hugger. Bemærk, at både lod og orm kan ses på loddet.

 

Vertikalfiskeri efter stør fra flydering minder på mange måder om at stå på vandski. Her er jeg spændt godt for I min Float Plus flydering.

Vertikalfiskeri efter stør fra flydering minder på mange måder om at stå på vandski. Her er jeg spændt godt for I min Float Plus flydering.

 

En flot beluga på vej retur efter en heftig kamp i flyderingen.

Vertikalfiskeri efter stør fra flydering minder på mange måder om at stå på vandski. Her er jeg spændt godt for I min Float Plus flydering.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This