Efter en intensiv jagt på havørrederne fik Andreas Nicolai Petersen endelig huld på bylden i form af denne flotte havørred på 6,5 kilo.

13.6.2011 – DE SENESTE MÅNEDER har Andreas Nicolai Petersen og Nick Hansen været på jagt efter havørrederne. Der er blevet fisket næsten hver dag med intens trollingfiskeri i hele Kaløvig, og lørdag den 11. juni lykkedes det endeligt at knække koden med et pragteksemplar af en fisk!

– Vi fiskede fra vores 14 fods Ørnvik motorbåd, og startede klokken 11.00 i høj solskin og lækkert vejr, beretter Andreas. – Men da der hen på eftermiddagen ved 15-tiden endnu ikke havde været andet i båden end et par hornfisk besluttede vi os derfor for at pilke lidt torsk ved Kulskibene nær Studstrupværket. Jeg var dog virkelig ivrig efter at fange en havørred, så vi besluttede os for at trolle videre kort efter. Inden det ville jeg dog hurtigt lige prøve min nye 6 fods stang fra Bass Pro Shops som jeg købte på en fiskeferie i Florida og for enden af linen satte jeg en lille Powerbait jig. Da det var første gang jeg fiskede med jigs tog jeg et par kast for sjov, for jeg skulle jo lige finde teknikken, men allerede i et af de første kast var der fast fisk! Først troede jeg, at en god torsk havde taget jiggen, så overraskelsen var derfor stor da jeg med stor glæde kunne se en stor havørred bryde vandoverfladen. Havørreden vejede 6,5 kilo og målte 82 centimeter, slutter Andreas.

Det hører med til historien, at Andreas og Nick ikke havde et net med ombord, men det lykkedes dem alligevel at håndlande den flotte havørred – der samtidig også er Andreas’ første af slagsen!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This