Så har vi trukket lod om hvem blandt de gratis abonnenter på Fisk & Fris YouTube kanal, der skal ud og lege med den super fede nye kyststang fra ABU Garcia – Sölv AG2. Vinderen blev Rasmus Bang Vognsen:

– Haha, hvor fedt tusind tusind tak, det er min drømmestang, svarede han, da han fik beskeden om præmien her til formiddag. – Efter en barndom ved Gudenåen, hvor den stod på fiskeri næsten dagligt, er jeg efter en mange årig pause nu begyndt igen. Jeg er nu flyttet til Thy, så mit fiskeri ligger hovedsageligt i Limfjorden og omkring Hanstholm, hvor jeg bor til dagligt. Jeg fisker til normalt med en 9 fods stang og stort det altid med blink og gennemløber i 12-20g størrelse, når jagten går ind på havørred i fjorden og bars ved Hanstholm. Jeg glæder mig til at fiske med min nye stang, slutter han.

Læs mere om det fede kystgrej fra Sölv-kollektionen her.

 

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This