– Jeg fik lige et par timers udgang af fruen her i går, og derfor måtte det blive noget lokalt vand turen skulle gå til, fortæller Gergø Adorjan-Seger. – Da jeg ankom til pladsen, var jeg lige ved at køre hjem igen, for regnen og blæsten tog virkelig til. Men så tænkte jeg, at nu skal jeg bare nyde en time eller to herude, så jeg hoppede i waders og begav mig mod kysten.

– Jeg fiskede en halv time uden at mærke eller se noget, men lige pludselig mærkede jeg noget. Jeg troede først, at det var bunden, men så så jeg en ordentlig hvirvel efter mit blink. Det måtte være en god fisk, tænkte jeg, så jeg blev lidt sur på mig selv, fordi jeg var ukoncentreret. Den skal have nogle flere kast, tænkte jeg, for den er på jagt!

– Og det var den, for to kast senere mærkede jeg pludselig modstand i linen efter et langt spin-stop. Den gav nogle voldsomme rusk med hovedet, men det var en forholdsvis rolig fight. På under et minut var det overstået, og jeg nettede denne fantastisk fisk, som nærmest indhalerede den 12 grams Zerling, og krogen sad helt ned i svælget. Efter nogle billeder og et opkald til konen, kastede jeg igen. I første kast sad der en grønlænder på cirka 45cm og tre kast senere en farvet fisk på 40cm. Begge fik deres frihed hurtigt. Alt i alt en dag, hvor jeg slet ikke regnede med at fange noget, hvor det endte med, at jeg fik en fantastik oplevelse i kulden, slutter han. Fisken blev traget i Musholm Bugten på Vestsjælland.

Har du selv fanget en flot havørred, kan du deltage i Westins Kyst Cup, hvor der er fantastiske præmier i form af stænger og kystagn. Læs mere her.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This