– Her i går havde jeg en super tur på Langeland, hvor jeg lige skulle ud at finde et par havørreder til chefen – alias min kone, fortæller Jim Müller, der også guider på Langeland.

– Hun vil gerne med ud at fiske noget mere, så hun kan se lidt mere til mig, for jeg fisker 50-60 timer om ugen hele året rundt. Vi startede fiskeriet efter havørred klokken otte, og til at starte med var det mest farvede fisk, som vi fik. Men pludselig klokken otte fik jeg en helt vildt hug på mit blink, og allerede efter få sekunder vidste jeg, at det var en virkelig god fisk, der havde taget min agn helt ude i kastet. Den tog adskillige vilde udløb, men til sidst kunne jeg vade ud på lidt dybere vand og lande den sikkert i mit net. Fisken, der vejede 4,3 kilo og var 73 cm lang, huggede på et 15 grams Jægerblink i pink. Den flotte havørred, der er min tredje over fire kilo i år fra Langeland, kom med hjem til køkkenet som den sidste i år, for min selvbestaltede kvote for hjemtagne fisk er ved at være opbrugt i år.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This