– Turen forleden stod på abborefiskeri, og det lykkedes da over alt forventning, skriver Ronni Kjeldgaard til fiskogfri.dk. – Min kammerat Mads og jeg, var kørt afsted klokken 14, med en mission om at fange store aborrer på små levende skaller og gummidyr.

– Jeg havde bundet et lille Ned Jighoved på, og monteret en Westin Ned Worm i 7 cm, og efter et par kast kom der et godt tungt hug. Aborren kom til overfladen, og hurtigt i nettet. Da jeg sad og beundrede den super flotte fisk, råbte Mads, at min stang med bundrig og levende skalle var på vej i vandet. Jeg løb derfor hurtigt hen til stangen, fik den op af vandet og gav et modhug. Først troede jeg, at det var en gedde, men så begyndte fisken at søge mod bunden, og det var jo gode tegn på en aborre. Den kom heldigvis sikkert ind og i nettet til den anden aborre, der allerede lå der. Det endte altså med at jeg fik 2 gange ny PR på under 2 minutter. De flotte aborrer var 48 og 49 cm. Vægten var ikke voldsom. De vejede 1,1 og 1,2 kilo, slutter han.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This