Jesper Lyngsie fra Team Svinet er lige nu på Sørøya som guide hos Sørvær Gjestehus. – Jeg har sejlet guidebåden sammen med Anders, Gunnar samt Kristoffer, og fiskeriet har for det meste været godt, fortæller han. – Og når hugperioderne har toppet, har fiskeriet været rigtig godt. Vi har landet en hel del 20’ere med min største på 26.5 kg.

– For nogle dage siden tog Anders Christenson og jeg en lille tur – og det fortrød vi ikke. På 3.5 times fiskeri fangede vi mange store torsk, hvor 5 var over 20 og den største på hele 30.5 kg til Anders. Det var ny PR i torsk til ham, så stort tillykke. Vi havde hele aftenen store jagende torsk under båden, så det var skreifiskeri, når det er bedst. Tak for en super uge til Gunnar og Anders.

– Forleden kom Kim, Jonas og Sebastian op, og vi har bestilt de nye Premium-rejser som Anders og Daniel nu tilbyder her i Sørvær. Et koncept hvor standarden på land er meget høj, og vi har et hus for os selv, hvilket er lækkert, når der skal hygges om aftenen eller på indedagene.

– Senest har jeg fået selskab af Gustav, som er en af Gjestehusets guider. Det tror jeg han blev glad for, for først landede han en flot skrei på 21,5 kilo og siden slog han til med et monster på 35.5 kilo. Man må sige, at det er fint at have en PB på 35.5 kg i torsk som 19-årig.

Du kan følge med i Team Svinets bedrifter på deres hjemmeside her.

 

Tohatsu

 

35,5 kilos skreitorsk til Gustav fanget med Team Svinets Jesper Lungsie, som du ser foroven med en 26 kilos torsk.

                      35,5 kilos skreitorsk til Gustav fanget sammen med Team Svinets Jesper Lyngsie, som du ser foroven med en 26 kilos torsk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This