– Dagen startede ud med, at to af mine venner kom og hentede mig om morgenen, fortæller Johannes Thorbjørn Hansen. – Vi kørte derefter ud for at prøve at spinnefiske efter nogle søørreder i en af de søer, som jeg kender godt. Da vi ankom til vandet, gik der ikke lang tid, før vi begyndte at se fisk i overfladen, som jagede småfisk. Jeg var den første, der mærkede fisk. Den tog mit blink hårdt og kontant tre meter fra min stangspids, men jeg krogede den desværre ikke.

– Efter, at fisken havde hugget, gik der et godt stykke tid, før vi mærkede mere. Vi så et par fisk hist og her, men det var først, da vi ankom til et af mine favoritspots, at der kom lidt action. Mine to venner fik hurtigt et hug hver, og vi havde nu alle mærket fisk. Fiskene jagede stadig de små byttefisk i overfladen, og forholdene til flue var nærmest perfekte. Til sidst kunne jeg derfor ikke holde flueabstinenserne ud mere, og min ven Niels sagde også, at jeg burde hente fluekæppen.

– Jeg gik derfor tilbage og hentede min fluestang. Det tog ikke mange kast, før en flot søørred smadrede min lille sorte Wolly Bugger to meter fra stangspidsen. Efter en kort, men intens fight, fik jeg nettet fisken, og vi fik den målt til 59 centimeter. Da vi havde taget et par hurtige billeder oppe af vandet, svømmede den smukke fisk hurtigt videre igen.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This