– Jeg havde inviteret to venner på besøg til mit lokale vand, og vores fiskeri efter søørreder, startede ved middagstid på første dagen. Sådan lyder det fra Johannes Thorbjørn Hansen. – Vinden var ikke på vores side, og det var svært at kontrollere samt præsentere fluerne korrekt. Vi fik dækket noget vand, dog uden held.

– Næste dag var vi to fiskere tilbage, og her havde vi højere forventninger. Vinden havde nemlig aftaget en del, og solen varmede hurtigt det lave vand op. Inde i siv og grøde ved det lave vand, så vi masser af hundestejler samle sig i stimer, som de plejer at gøre, når vandtemperaturene stiger i foråret. Der gik hellere ikke lang tid, før min ven krogede en fisk tæt på land, og efter en nervepirrende fight, kunne han lande en flot 55cm søørred på fluekæppen.

– Vi så flere fisk vise sig i jagten på hundestejler tæt ved land, og efter nogle timer fik jeg et solidt hug, for fødderne af mig. Desværre røg fisken af og jagten måtte fortsatte. Der gik dog ikke lang tid, før jeg igen havde kontakt til en fisk. Jeg fik min flue styret helt ind i nogle siv, hvor jeg ser et hurtigt gyldent flash og buuuuum!!! Fisken huggede helt oppe i overfladen og en nervepirrende fight inde i sivende kunne starte. Jeg fik heldigvis fisken ud af sivende og efter en kort, men hård fight fik jeg landet denne smukke store fisk sikkert i nettet. Efter et par hurtige billeder svømmede fisken videre, så den til vinter har mulighed for at give nogle af sine gode gener videre til de næste generationer.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This