– Forleden gik turen gik til en lokal sø ved Sdr. Felding, som hedder Svanholm Sø, fortæller Alex Vig. – Vi har rigtig mange gang prøvet at fiske her, da vi bor i byen, og når vi har lidt tid, tager vi ud for at fiske lidt. Min søn Aaron, som er 10 år gammel, havde aldrig prøvet at fiske efter gedder før. I år er han dog begyndt at tage afsted med mig for prøve lykken et par gange. Men indtil i går var heldet ikke med ham. Han fik et nyt fiskesæt med multihjul – Abu Pro Max-LH Combo – til sin 10 års fødselsdag, og vi bestemte os for, at denne gang skulle den nye stang og hjul prøves.

Vi fiskede kun med gummidyr eller wobler og fravalgte fiskeri med spinner, da den normalt kun giver de små gedder. Aaron begyndte med at fiske, og han lærte hurtigt sin nye stang samt hjul at kende. Efter tre kast fik han et kæmpe hug, og efter 4-5 minutters fight kom denne her flotte fisk, som du ser på billedet, på land. Gedden var 94 cm lang og vejede 8,1 kg – en rigtig dejlig og sund fisk. Da vi havde taget 2-3 billeder, blev den genudsat, så den kunne svømme videre. Vi glæder os allerede til næste gang, vi møder denne super flotte fisk. Gedden huggede på en klassisk Rapala Jointed RH wobler, der var 13 cm lang og vejede 18 gram.

– Det var en kæmpestor oplevelse for sønnike, da det var hans første, men helt sikkert ikke den sidste – gedde, slutter han.

Hvis du vil have lidt tips til dit geddefiskeri så tjek videoen her på Fisk og Fris Youtube – eller læs vores mange geddeartikler i artikelarkivet her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This