– På årets blot anden tur til kysten på Djursland, var jeg heldig at fange en rigtig fin havørred, fortæller Janus Häuptli Johansen. – Jeg havde kun fisket en halv time, da jeg fik et tungt hug på min Sandeel gennemløbswobler. Med det samme kunne jeg mærke, at det var en rigtig god fisk. Den var tung og rimelig rolig. Den store havørred plaskede en del og trak en kæmpe bølge efter sig på vej ind til mig. Efter et par minutter og nogle små udløb, fik jeg den i nettet. Den fine fisk var lidt større end jeg havde regnet med – nemlig 75cm og 4,5kg. En super flot fisk!

Har du selv været ude på kysten for at fiske havørred, så hører vi meget gerne om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Husk, at hvis du får en blank havørred, der er taget på en Westin agn, så kan du deltage i Westin Kyst Cup 2021 og være med i konkurrencen om en masse fede præmier. Læs mere om konkurrencen her.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This