Tempelkrogen i bunden af Isefjorden har kastet en del rigtig flotte havørreder af sig her i foråret. En af dem, som lige er fanget, får du historien om her:

– Min dag startede med, at jeg ankom til Tempelkrogen omkring kl 05.00, fortæller Søren Packert. – – Jeg valgte at fiske med Sten Karlsens og Otto Poulsens blink Sølvpilen i grøn og sølv, som jeg har haft god succes med før.

– Da jeg startede mit fiskeri, fandt jeg hurtig fiskene, fortsætter han.  – Der skulle ikke mere end 10 kast til, før jeg fik et drøn af et hug! Jeg kunne godt mærke, at det var en seriøs fisk, da den tog et massivt udløb. Jeg kæmpede med den i et par minutter, før den viste sig i overfladen, og inden længe kunne den glide sikkert i nettet. Havørreden viste sig at være 3,5 kilo og 70 centimeter. Ud over den, fangede jeg seks andre fisk over målet, som jeg genudsatte. Så alt i alt var det en rigtig god dag ved fjorden, slutter han.

Har du også haft held med dit fiskeri, så husk at sende os en fangstrapport med en lille historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This