Lige nu er der havørreder overalt på kysterne – også på svenske Gotland, hvorfra vi har fået denne lille rapport:

– I dag havde jeg egentlig bestemt mig for en helt særlig plads, men på vejen derud ombestemte jeg mig og tog i stedet ud til en anden plads, fortæller Magnus Svensson. – Det ser bare for godt ud med ret store bølger, der brækker over i frådende hvide toppe, tænker jeg. Himlen er klar, solen brænder og jeg tror stenhårdt på min favorit i dag – en slidt Silling i guld/sort på 25 gram.

– Jeg får nogle mindre fisk på omkring 40 centimeter – samt ser en større fisk rulle ude i bølgerne, fortsætter han. – Jeg kaster direkte ud til der, hvor jeg så fisken mellem to bølger, hvorefter hugget i det samme falder stenhårdt. Den hopper rundt og ruller i overfladen. Kampen her hård, men til sidst lykkes det mig at vinde den. Det er bare en fantastisk følelse, når det endelig lykkes, og man står med den sølvblanke fisk i hænderne. Fisken var 68 centimeter og vejede 3,4 kilo, slutter han.

Har du selv haft held i sprøjten på kysten, så husk at sende os en god beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This