– Jeg kom tidligt hjem, fast besluttet på at jeg skulle ud på kysten og finde en blankfisk, fortæller Sven Riber Hougaard. – Der var derfor ikke så meget tøven, og jeg kom så hurtigt i fisketøjet, som det overhovedet var muligt – og så var det ellers afsted.

– Jeg vidste, at vandstanden og vinden var rigtig, men det ville den ikke være i lang tid, så jeg havde fart på. Det viste sig, at det var en god ting, at jeg kom hurtigt afsted, for inden for de første 10 kast begyndte de blanke grønlændere at hugge på fluen, og denne fine fisk, som du kan se på fotoet, sad der hurtigt. En lille pink imitation af en byttefisk på en str. 10 krog på dybt vand og langsom indtagning, kunne de ikke stå for. 

Har du selv været ude på kysten for at fiske, så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This