Nicolai Jensen har helt klart haft medvind ude på kysten på det sidste med flere flotte blankfisk i nettet. Senest i går fik han en rigtig god fisk: – Jeg ankom på pladsen klokken syv om morgenen, og der var ikke en sky på himlen, fortæller han til Fisk & Fri. – Der var ikke så meget strøm, og vandstanden var lige under normalen. Vandet var lidt grumset, så man lige kunne ane sine fødder på en meters dybde. Perfekte forhold.

– Jeg fiskede med Skruen sølv i 20 gram, som er min absolutte favorit, fortsætter han. – Jeg havde ikke været i gang længe, før der skete noget: Jeg fiskede med langsom samt jævn indspinning og pludselig halvves inde fik jeg et hårdt og kontant hug. Jeg kunne med det samme mærke, at der var god vægt bag.

– Fisken tog nogle gode og lange udløb, men det var først, da den til sidst kom tættere på, at den begyndte at springe inde på det lave vand. Og da den gjorde det, kunne jeg først for alvor se, hvor flot en fisk der havde taget min agn så hårdt. Heldigvis endte det dog med, at fisken, der vejede 3,1 kilo, kom sikkert i nettet.

– Havørreden er nu fileteret og bliver tilberedt her i dag med masser af krydderurter i ovnen, slutter Nicolai. Velbekomme!

Har du også fanget en fin fisk, eller har du en god oplevelse fra fiskevandene, som du gerne vil dele med alle de andre brugere her på fiskogfri.dk, så hører vi meget gerne fra dig på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk.

 

Grejxperten

 

Flot havørred til Nicolai Jensen

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This