– Efter halvanden times køretur var jeg ved vandet klokken otte om morgenen på en sjællandsk plads sammen med min kammerat, fortæller Christian Malabi Larsen. – Vi fiskede dog tre timer uden så meget som skyggen af et hug, så vi besluttede os for at tage det stille og roligt med en god solid snakkepause på en times tid.

– Efter en hyggelig pause gik jeg 50 meter væk og lagde et fint kast med min gennemløber – Fabio Vilasis 747 i limited edition hvid/pink med sorte prikker på 28 gram, fortsætter han. – Jeg spandt stille og roligt ind og holdt et spin-stop, hvorefter jeg fik et rigtig godt hug.

– Jeg kunne med det samme mærke, at det var en god fisk – og da den tog det første 20 meters udløb og røg helt fri af vandet, var der ingen tvivl længere. Herefter tog den en del mindre udløb og var fri af vandet 5-6 gange. Pludselig mistede jeg dog kontakten, fordi fisken svømmede ekstremt hurtigt ind imod mig, så jeg spandt ind som en gal for at få kontakt igen – og det lykkedes heldigvis, uden at den var røget af krogen i mellemtiden.

Herefter gik den bare tungt langs med kysten, hvor jeg let kunne følge med den, indtil den var klar til at blive landet – og det foregik heldigvis  helt uden dramatik. Fisken, som vejede 3,55 kilo var 68,5 centimeter lang.

Herefter gik der to timer uden et hug, hvorefter jeg skiftede til en OGP Silling i rød/sort. Umiddelbart efter fik jeg straks hug af en fin fisk på 53 centimeter i første kast. Efter denne måtte jeg vente endnu en time før der skete noget – og det viste sig at være en 52 centimeters blankfisk, der bare ville have en OGP Silling i hvid med rød røv, slutter Christian, der skal ryge de fine fisk her i weekenden.

Har du også fået en flot fisk, så kontakt redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This